Om oss

Här hos oss på Guldknoppen har vi de senaste 30 åren arbetat med alla typer av knoppar, handtag och beslag, den där enkla inredningsdetaljen som är så lätt att byta men samtidigt gör så mycket för ditt kök, ditt badrum eller sovrum. Vi har under årens lopp lyckats bygga upp ett rejält sortiment, där vi har flera olika typer som vi kan erbjuda, bland annat då genom våra unika gammeldags knoppar som passar perfekt om du skulle vilja inreda ett rum i typisk gammal stil.


Du kommer i vilket fall att hitta beslag för vad du än kan tänka dig här hos oss. Dessutom har vi en mängd olika typer av handtag och knoppar i olika material som passar bra för speciella inredningar som du kanske vill förhöja med ett lite annorlunda materialutseende. En kökslucka som har knoppar eller handtag i antingen vackert polerad mässig eller i ett antikt vackert färgat porslin kan ändra hela upplevelsen av ett rum. Tänk då bara på alla olika möjligheter som du faktiskt har!


Många av våra handtag är ergonomiskt utformade, helt enkelt för att vara bekväma att hålla i när du använder dem till att öppna dina lådor och dörrar. Dessutom är det noggrant testade så att vi kan garantera att vi producerar produkter av högsta kvalité som kommer att ha en lång livslängd. Här hos oss kommer du då att hitta dörrhandtag till det mesta, och samtidigt få kreativa idéer på hur du kan hitta andra användningsområden för handtag. Eller vad säger du om att ha ett handtag på någon av dina soffor, dels för att det är snyggt och dels för att det blir lättare att lyfta den? Möjligheterna med handtag, knoppar och beslag är oändliga och den enda som sätter gränser kring det hela är du.


Vi är mycket stolta över vår historia kring att kunna leverera mängder av olika lösningar på inredningar, runt om i Sverige. Det är alltid kul att se hur människor verkar uppskatta något som är gjort från grunden och inte bara massproducerat som lämnar mycket att önska, dels i kvalité men också i utseende. Allra bäst känns det när människor beställt fina möbler och kök från större leverantörer, och det enda de byter är handtagen och/eller knopparna mot våra!


Copyright © Guldknoppen