Våra produkter

Dessa produkter får minst sagt utstå en hel del slit, när du drar i dem i princip varje dag. De ska som sagt ändå kunna ge ditt kök, badrum eller vart du nu väljer att ha dem, stil och elegans och samtidigt hålla. Vårt utbud kan enkelt mixas och matchas med alla övriga möbler som du har i ditt hem, en ändring som faktiskt gör att du kanske vill behålla den där gamla byrån. Här nedan kommer att kunna se vilka olika typer av produkter vi har här hos Guldknoppen.


Knoppar

Knoppar är sedan länge ett klassiskt sätt att öppna och stänga sina dörrar, oavsett var i huset man befinner sig. Om man ska vara riktigt traditionell så finns det även de som använder knoppar till sina husdörrar, vilket vi tycker är ett vackert sätt att göra något helt ordinärt till något som faktiskt är vackert och uppseendeväckande.
De knoppar som vi producerar finns i stor variation och kan därför passa överallt. Här finns det stora möjligheter till kreativt tänkande, eftersom knopparna kan vara i allt från porslin med målade detaljer som verkligen kommer att framhäva dörren eller luckan du sätter dem på, eller varför inte välja de olika varianter av färgat glas som vi har? Dessutom finns de i utförande som passar det moderna hemmet, perfekt för de som vill ha en liten extra detalj i ett annars stilistisk rum. Borstade kromknoppar är exempelvis riktigt snygga!


Handtag

Handtag är kanske det du sliter allra mest på i hemmet. De finns till skåp, luckor och dörrar och man tänker kanske inte på hur mycket man använder dem, de bara finns där och fungerar hela tiden utan att man lägger märket till dem. Här hos oss på Guldknoppen kommer du att kunna köpa handtag som definitivt kommer göra att människor stannar upp innan de öppnar något, enbart för att förundras över vilket vackert eller stiligt handtag du har. Det krävs med andra ord inte speciellt mycket för att ditt hem ska få en helt annan karaktär, endast genom att byta ut handtagen, vilket kanske tar en halv dag, skapar du en helt annan känsla i rummet som är mer personlig och på samma gång stilig.


Återförsäljare

Våra knoppar och handtag hittar du i hela norden, men våra största återförsäljare idag är Piteådörren och Trademax.


Copyright © Guldknoppen